Ако искате да затоплите храна в микровълновата без да става гореща отдолу и студена отгоре, достатъчно e направите дупка по средата в нея, преди да поставите чинията в печката. По този начин радиацията ще се разпредели равномерно, тъй като преминава по-трудно през по-плътните слоеве на затопляната храна. Това е, а сега, бон апети!
Снимка:
iStock
Ключови думи:
-
Шеф Илиан Кустев запрята ръкави в напрегнато кулинарно състезание в "Съни бийч" (СНИМКИ + ВИДЕО)
-
Ергенът готви с Божана от MasterChef - опитайте рецептата им за сладко-пикантнен козунак (СНИМКИ + ВИДЕО)
-
Как да приготвим зелен козунак - вижте във великденския епизод на "Вкусът на България" (СНИМКИ + ВИДЕО)
-
Принц Уилям проговори за състоянието на Кейт Мидълтън, която се бори с рака (СНИМКИ + ВИДЕО)