Маслена подложка, лек крем, банани и разтопен шоколад - едва ли има човек, който може да устои на това изкушение.

Съставки

  • 1 бр. Млечен шоколад
  • 1 пакетче Желатин
  • 2 пакетчета Бисквити
  • 125 г Краве масло
  • 500 мл Сладкарска сметана
  • 1 ч.ч. Пудра захар
  • 2 бр. Банани
  • 3 пакетчета Крема сирене

Начин на приготвяне

  • 1. Пакетчетата бисквити се смилат заедно със 125 г краве масло. Разстелват се на равномерен пласт в тавичка.
  • 2. Разбива се течната сладкарска сметана, пудрата захар, бананите и пакетчета крема сирене на пухкав сняг.
  • 3. Добавя се 1 пакетче разтворен желатин и отново се разбърква.
  • 4. Получения крем се изсипва върху бисквитената основа и се заглажда.
  • 5. Оставя се да престои няколко часа в хладилник.
  • 6. Разтапя се млеченият шоколад с малко масло и се украсява кейкът.