„Винаги сме харесвали името и беше необичайно“, каза 40-годишната Хилтън. Детето вече се опитва да говори и може да казва много думи, но не и цели изречения.

22-месеченият син, който се роди през юни 2022 г., се казва Чейзън, сподели 40-годишната Хилтън за Weekly.

Хилтън има общо три деца със съпруга си Джеймс Ротшилд – най-малкият им син Чейзън и дъщерите Лили-Грейс Виктория, която е на 6 г., и Теодора, която е на 5 г.

„Големите сестри на Чейзън го обожават“, сподели също Хилтън. „Нулева ревност, те го обожават“, добави тя. „Имам голям късмет, че всичките ми деца се разбират изключително добре“, обясни гордата майка.

„Той е много, много сериозен. Толкова е сладък“, сподели Хилтън за сина си. „Лили-Грейс е малко по-тиха и сдържана“, поясни майката, което я прави по-близка по характер със самата нея. По-малката й дъщеря – Теди се интересува от типични за едно момиченце активности.

По време на бременността си с Чейзън, Хилтън обяви, че семейството се разраства в своя Instagram, споделяйки черно-бяло изображение на силуета на гордите родители.

„Официално сме отбор от 5 души!“ написа тя тогава. „Добре дошло на света, мило момче. Мама, татко и по-големите сестри не могат да бъдат по-вълшебни“, написа Хилтън веднага след раждането.

Хилтън се въздържаше от споделянето на името на новородения си син, но не пропускаше да издава любими моменти с малкото си дете – включително костюма за Хелоуин на Чейзън на Мики Маус.

Хилтън също сподели сладка снимка как чества единствения си син за Националния ден на синовете през септември 2023 г.

„Обичам да живея този живот на майка на момчето, заедно с моя любим човек“, написа тя в публикация в Instagram. На снимката се виждаха Ники, по- голямата й сестра Парис, както и малкият Чейзън.

„Да балансирам между децата си и бизнеса си с моден дизайн е безкрайна битка“, разкри Хилтън пред People. „Дъщерите ми харесват розовото и лилавото и обичат модата и обличането“, обясни тя. „По-малката ми дъщеря ми казваше, че любимият й цвят е сив. За щастие това се промени“, с усмивка сподели многодетната майка.