.
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Идва ли краят на болестите

LadyZone.bg | преди 1 година
Снимка: Locus Publishing
Консултант на любопитното четиво е д-р Неделя Щонова

Американският лекар Дейвид Ейгъс е личност с удивителна култура. Той е клиничен онколог, научен изследовател, професор по медицина и инженерство в Университета на Южна Калифорния, молекулярен биолог, възпитаник на първокласното медицинско училище „Принстън”. Завършва с отличие елитния випуск на Факултета по медицина в Университета на Пенсилвания. Специализира в болницата „Джонс Хопкинс”. Потомък на заслужил професор по медицина и физиология.

Участва в разработка на нови лекарства, създава две компании за технологични иновации в здравните грижи. Доверява се на системния подход, високотехнологичното здраве и персонализираната медицина. Всяка вечер приема статини - лекарства, за които се твърди, че намаляват холестерола и неговите съставки - и "бебешка доза аспирин” - таблетка от 75 - 81 милиграма аспирин, което е 1/4 от нормалната доза.

Категорично вярва, че обездвижването е новата форма на тютюнопушене и категорично не вярва в индустрията с хранителни добавки, антиоксиданти и витамини.

Моментално се влюбих в интелекта му. Пише ясно, истински, изтънчено и в целта. Идеите в книгата имат толкова силен потенциал, че човек не може да остане същия след прочитането й.

д-р Неделя Щонова, консултант на българското издание на книгата

Д-р Неделя Щонова с престижно отличиеСлужебният премиер проф. Огнян Герджиков й връчи грамота за утвърждаване доброто име на българския лекарИдва ли "краят на болестите" и защо трябва да познаваме фамилната си история?Американски онколог с нестандартна теория за възникването на болестите

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите