.
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Бельото да си горд от себе си

LadyZone | преди 1 година
Интимни портрети без фотошоп на 9 вдъхновяващи жени по бельо за новата колекция на Lonely

Брандът за дамско бельо Lonely представи новата си есенно-зимна колекция с кампанията “Nine Of a Kind”, представяща неретуширани кадри на влиятелни жени в социалните мрежи като модели.

Фотосесията на Джун Канедо е лишена от нереалистични фотошоп корекции, което помага колекцията да празнува индивидуалността на жените според дизайнера/основател на новозеландската компания Хелън Морис:

"Това са независими жени, горди да бъдат себе си. Чрез интимните портрети на девет вдъхновяващи дами, ние празнуваме нашите различия - различната ни възраст, различните ни тела, различните ни истории и различията, които ни правят това, което сме".

Стилистът на кампанията Зара Миркин добавя: "Просто искам жените да се приемат такива, каквито са и да се гордеят от начина, по който изглеждат”.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите