.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Победителите във фотоконкурса за раждане (2017)

Евгений Милов | преди 1 година
First Place Winner: Road to Deliverance
Галерията отпразнува красотата на едно от чудесата на живота – раждането

Ясни са победителите в годишния конкурс на International Association of Professional Birth Photographers, отпразнуващ красотата на едно от чудесата на живота – раждането.

Международната асоциация на фотографите включва над 1200 членове от 42 страни по света, като ежегодно отличава най-добрите фотографии в четири основни категории – Родилни мъки, Раждане, Следродилни мигове и Подробности за раждането. Фотограф на годината за 2017-а стана Jaydene Freund (Cradled Creations) с кадъра "Road to Deliverance".

Победители в отделните категории станаха Natasha Hance, Katie Mathis, Elizabeth Farnsworth и Kourtnie Scholz, а почетна награда получиха 21 фотографии. Снимките на всички победители и участници могат да бъдат разгледани детайлно тук.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите