.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какво да правим, когато усещането ни за връзка е нарушено?

| преди 3 години
Д-р Чък Спезано и съпругата му Ленси водят различни семинари и курсове, посветени на темите за развитие на партньорските двойки
Д-р Чък Спезано е от учителите, които посвещават енергията си на промяната на представата на хората за връзките

"Каквото и да ни спохожда в една връзка, каквито и въпроси, съмнения или болка да изникват и за какъвто и проблем да става въпрос, отговорът ще дойде тогава, когато започнем да се доближаваме към пратньора си. Близостта с партньора ни и свързването с него на едно по-високо ниво може да излекува всичко. Това може да излекува апатията, съмнението, скуката, страха, чувството за недостойност и празнота, които понякога навлизат във връзката. Придвижването към партьора не означава отказване от собствените ни ценности, а просто означава доближаване до него с любов." Чък Спезано, доктор по психология и създател на метода „Психология на визията“

Ако темата за изграждане, поддържане и развиване на взаимоотношенията е актуална в живота ви в личен или професионален контекст, заповядайте да се запознаете с д-р Чък Спезано, един от новаторите в сферата на духовните измерения на човешкото свързване.

Д-р Спезано, създателят на Психология на визията, ще дойде за първи път в България през септември по покана на Communication Academy и издателство "Векста". Гостуването му ще включва лекция, представяне на книгата му "Ако боли, не е любов", на 16 септември и семинар за взаимоотношенията на 17 септември 2014 г.

Как да се регистрирате вижте тук >>

Д-р Чък Спезано е от учителите, които посвещават енергията си на промяната на представата на хората за връзките. Ключовите елементи в работата на д-р Спезано са използването на силата на милосърдието и търсенето на помощта от Висшия Разум. Връзките като път към личностно изцеление, трансформация и цялостност е неговият принос към едно по-пълно разбиране на потенциала на взаимоотношенията и нашата роля и възможности в тях.

Още цитати от него >>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите