.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Топ 20 на финалистите в най-големия фотоконкурс в света - "EyeEm" 2017

Евгений Милов | преди 2 седмици
Снимка: Md. Enamul Kabir, заснета в Дака, Бангладеш
590 000 снимки, представени от над 88 000 фотографа от над 150 страни в света

Креативната платформа за видео и фотография "EyeEm" представи финалистите в годишния си конкурс, който само 6 седмици получи над 590 000 снимки, представени от над 88 000 фотографа от над 150 страни в света.

Вижте в галерията селекция от Топ 20 снимки, които тазгодишното жури избра сред петте категории - The Architect, The Great Outdoors, The Photojournalist, The Portraitist и The Street Photographer.

Всички 100 финалисти ще бъдат представени с изложба по време на четвъртия "EyeEm Photography Festival & Awards" в Берлин между 15-17 септември, когато ще бъдат обявени и победителите в тазгодишното издание на конкурса.

Не пропускайте да видите и останалите финалисти в Топ 100:

Най-добрите 100 снимки от фотоконкурса "EmEye" 2017Разгледайте впечатляващите финалисти от най-големия фотоконкурс в света
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите