.
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

4 нови български песни, които да слушате на път за планината

Росица Николова | преди 40 седмици
Снимка: iStock

Заредете плейлистата с хубава музика и газ към планината. Там е хладно и приятно. А ето и какво задължително да учете по пътя към поляните и хижите - 3 песни, които освежават като планински ручей и разхлаждат като диви ягоди.  

3 супер нови български песни, които да слушате на път за морето

1. „Едно в едно“ е заглавието на новия проект на Християна Лоизу. Динамичното поп-парче, чиято премиера се състоя в петък, 07 юли, е по музика на шведския хитмейкър Ollipop, а текстът е писан от Venci Venc’ с участието на дуетната му половинка Pavell.

За екранна половинка на Християна режисьорът и продуцентите й от Вирджиния Рекърдс избират бившия модел Методи Илиев. „Влюбена съм в тази песен от момента, в който я чух за първи път, целият проект е още една реализирана мечта за мен! Винаги съм искала да снимам клип, в който да танцувам и да играя роля. С Методи се почувствах комфортно от самото начало. Той и Бойко ме предразположиха да се отпусна и мисля, че успях да дам най-доброто от себе си“, споделя Християна.

2. Парчето на Печенката (Адриана Николова) "Петър плет плете" е в ритъм 7/8 и е напълно възможно да влезе в учебниците по музика. Тракийската ръченица се изучава в 6. клас в училище. Друг любопитен факт около песента е, че най-много гледания тя е събрала в Мексико. 

3. "Нашият сигнал", но в изпълнение не на Емил Димитров, а кавър, чийто автор и изпълнител е Мила Робърт (дъщерята на Ваня Щерева). Идеята идва от любовен триъгълник, в който един от ъглите става именно Мила. Едно малко по-лирично и бавно изпълнение, с един доста по-... налудничав клип. 

4. "Малко по-така"... Какво може да се случи в това особено настроение? Нещо новичко от Buddubbaz & TraYan ft. Moisey. И отново ритъм от българска народна песен. Това май се превръща в тенденция.