.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Анджелина Джоли: Нападането на най-слабите не показва сила

Евгений Милов | преди 1 година
Снимка: Getty Images
Актрисата разкритикува действията на Доналд Тръмп

Анджелина Джоли разкритикува забраната за влизане в САЩ на мюсюлмански граждани, накърняваща основно бежанците, които не само не са терористи, но често самите са жертва на терористични действия.

Специалният посланик на Върховния комисариат на ООН за бежанците публикува отворено писмо в New York Times, с което изрази възмущение от политиката на Доналд Тръмп и надеждата, че бежанците винаги ще могат да намират убежище и защита в състрадателна Америка. 

Анджелина Джоли
Снимка: Getty Images

Холивудската звезда е категорична, че имигрантският въпрос трябва да се базира на факти, а не страх, заявявайки: "Действията, ръководени от страх, не са нашият начин. Нападането на най-слабите не показва сила".

Анджелина Джоли е майка на шест деца, "всичките родени в чужди страни и горди американски граждани" – три осиновени от Камбоджа, Виетнам и Етиопия, както и три биологични, които са родени във Франция и Намибия.

Анджелина Джоли
Снимка: Getty Images
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите