Христиана Парова - професионален фитнес инструктор, собственик на кетъринг компания за здравословно хранене, дава съвети за това как да хапваме вкусно, но и здравословно. Широко разпространен мит е, че здравословното хранене включва продукти, които не са вкусни. Хриси Парова опровергава не само този мит, но и още много други, свързани с полезната закуска и хапването на нещо сладичко.

Палачинките за закуска са добра идея
Да, но зависи каква. Хриси Парова предлага палачинки с протеин и нискомаслено мляко. В солен вариант са с рикота, в сладък - със сладко от годжи бери. Алтернативата е класическият омлет. 

Следобеден глад за сладко
Когато в ранните часове след обяда ни се дояде нещо сладко, нека не се лишаваме от това удоволствие. Отново важи принципът - важно е какво точно е то. Добър вариант са бонбоните, приготвени от сушени фурми, пчелен прашец и мака.

Да ядем едно и също е вредно
По този начин стресираме организма си.

Кафявата захар може да е по-вредна от бялата
някои производители на кафява захар я оцветяват, за да придобие характерния си цвят. Това прави продукта в пъти по-вреден от бялата захар.

Полезните ябълки и фурми
Ябълката е чистачът на организма. Тя чисти червата и стомаха и е богата на вода и на фруктоза. 

 Всички статии от темата "Другото дясно" може да прочетете тук. 

Изберете магазин

Разгледай онлайн нашите промоционални брошури

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Всички цени са в лева с включен ДДС.
Advertisement