.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Защо е по-добре да пием по една чаша вино на ден, за да сме здрави

LadyZone.bg | преди 1 година
2110868288.jpg
Всяка чаша червено вино или розе я дегустираме с още по-голямо удоволствие знаейки, че тя допринася за нашето здраве

Както всичко друго на този свят, консумацията на вино е редно да бъде с мярка. Затова е препоръчително да се задоволяваме с една чаша на ден. Следват няколко добри причини да се придържаме към това правило:

#1 – Една чаша вино на ден намалява рисковете от сърдечни заболявания, снижавайки нивото на холестерол. От друга страна прекалено голямата консумация на вино може да доведе до рак на гърдата.

#2 – Разумната консумация на вино укрепва костната структура, същевременно повече от една чаша на ден може да има обратен ефект върху костите развивайки остеопороза.

#3 – Една чаша вино на ден помага да поддържате фигурата си. Повече от една? За съжаление води до натрупване на мазнините в кръвта, следователно напълняване.

2110868288.jpg

#4 – Дневната чаша вино подобрява паметта. Прекалявайки с виното може да си навредим, особено ако едновременно с това пушим – един от големите рискове е болестта на Алцхаймер.

#5 – Една чаша вино на ден понижава рисковете от сърдечна криза – инфаркт, но повече от една може да бъде доведе до трагичен край.

Нека си доставяме удоволствие бидейки разумни и отговорни. За наше добро е.

Днес е петък и довечера ще вдигнем чаши за всички нас, Дами! Cheers! 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Ще Ви хареса
Постите ли преди Великден?