...с музика, разбира се. 

С настъпването на новата 2016 година, всеки един от нас си обещава нещо, което да изпълни в дългосрочен план. Сред добрите намерения е желанието да свалим онези излишни килограми, които ни пречат на здравето. Да, но едно е да искаме, друго е да го осъществим.

Затова ни е необходима сила и мотивация. Какво друго освен музиката може да ни окуражи да направим голямата стъпка към шампионската ни форма? А Крис Уолхорн, създател на интернет платформата - Run Hundred, е човекът, който може най-добре да ни помогне.

Бивш крос-кънтри бегач, той е работил и като музикален продуцент и диджей. Той лансира Run Hundred с ясната цел да споделя с всички фитнес ентусиастите по света възможността да намерят следващия си любим трак за една по-ефективна тренировка.

Сайтът има база от 3000 песни, която дава възможност на потребителите да гласуват за всяка нова песен с "да" или "не" в израз на лично мнение - дали даденото парче е стимулиращо или не. За изготвянето на класацията, която следва да ви представим, са участвали над 128 000 души.

Ето и спортния Топ 10 списък на Run Hundred:
10. Demi Lovato – Confident
9. Sunlight (feat. Years and Years) – The Magician (Radio Edit)
8. Andy Grammer – Good to Be Alive (Hallelujah)
7. Icona Pop – Emergency
6. One Direction – Drag Me Down

5. Walk the Moon – Work This Body
4. Jess Glynne – Hold My Hand
3. Kelly Clarkson – Heartbeat Song (Nebuer Remix)
2. Katy Tiz – Whistle (While You Work It)
1. Mark Ronson & Bruno Mars – Uptown Funk (Dave Audé Remix)