Ангелите на "Виктория Сикрет" са световноизвестни с това, че са красиви, стилни и, че имат най-божествените тела. Но всичко това им коства много и разнообразни усилия – най-вече във фитнеса и в компанията на различни инструктори. Вижте какви са тайните на красивите тела и как се потят бивши и настоящи Ангели на „Виктория Сикрет”.

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosАдриана Лима
Знойният модел се придържа към комплекс от упражнения за поддържане на стегнато тяло. Най-голямата тайна на Лима обаче е гимнастиката Капоейра, която й помага да отслабва и да поддържа тялото и духа си в добро здраве. Капоейра е за тези, които са готови да експериментират с нови неща – той е вид бразилски военен танц, който същевременно осигурява интензивно кардионатоварване  и невероятни нови изживявания.

Алесандра Амрозио Снимка: GettyImages/Guliver Photos
Красивият модел обича повече да се включва в забавни спортове, отколкото да посещава фитнеса  - занимава се с волейбол, сърф, каране на ролери и сноуборд. Обича да танцува самба и практикува аеробика. Това е най-добрият и приятен начин да запазите тялото си стегнато, а духа - винаги млад.

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosДаутцен Крус
Тя е може би най-приятно закръгления модел на Виктория Сикрет и се радва на голямо одобрение, за опитите си да популяризира приятния и чувствен женски силует. Крус признава, че са й нужни дълги часове във фитнеса, за да поддържа тялото си стегнато, така както изглежда в момента. Нейната тайна – ами, тя е много проста – Дайтцен завършва всяка тренировка с въже за скачане. Методът е простичък, но затова пък ефикасен – доказва ни го самата моделка.  

Кандис СуанпоулСнимка: GettyImages/Guliver Photos
Интензивните и продължителни натоварвания са скритото оръжие за хубаво тяло на красивият ангел Кандис. Нежната й душа си пада по бокса, който задължително влиза в седмичната й програма с упражнения, която е комбинирана така че да гори колкото се може повече калории.  А интензитетът на натоварванията – 3-4 пъти седмично. Тайната на красивото тяло според нея е в това да се научиш да комбинираш правилно отслабването на тялото и натоварването на мускулите.

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosМариса Милър
Както повечето ангелски момичета, така и Мариса практикува множество спортове и техники, но най-любимият й е (всъщност, с който тя става известна) карането на сърф. Тя споделя, че той й помага да оформи тялото си и да подчертае най-женските извивки. За да завърши упражненията Мариса изполва ластици-ленти, оказващи съпротивление– за стягане на краката и ръцете.

Хайди КлумСнимка: GettyImages/Guliver Photos
За да поддържа тялото си в перфектен вид, Хайди следва стриктно фитнес меню, наситено с разнообразни упражнения. То включва доста силови натоварвания като лицеви опори, разтягане на краката, движения и техники от сумото, упражнения за стегнат корем. Все пак тя е ангел-ветеран, който трябва да изглежда добре въпреки годините си, нали?

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosМиранда Кер
Миранда си пада по по-нежните и не толкова силови натоварвания. За да продължава да показва фигурата си без да се притеснява, тя се доверява на йогата и пилатеса като ефективна форма за справяне със стреса и за стягане на тялото. Упражненията от двата вида техники са идеални не само за оформяне на силуета, а и за поддържане на гъвкавостта на тялото.