За първи път у нас е световно известният лечител Свами Джотирмая. Да помага на хората е негова мисия  и той пътува по целия свят. Свами Джотирмая е един от изявените ученици на Шри Шри Рави Шанкар, който миналата година събра 4000 души в зала 1 на НДК.

Свами Джотирмая ще проведе лечебна сесия безвъзмездно в ритуална зала „Красно село” в София тази събота от 17:30 ч. За повече информация – тел. 0885 937 642.

"Последните няколко години аз пътувам по цял свят и провеждам лечение за хората и провеждам сесии за лечение за хората. Досега съм благословил милиони хора по цял свят. Хората имат невероятни преживявания чрез тези благословии чрез това лечение”, споделя Джотирмая.

„Нашият гост – може би милиони хора са минали през неговата лечебна сесия  по света. Той е бил в Монголия, в Русия, в Близкия изток и за първи път пристига в България. Хората чакат с часове по 4-5 часа за няколко секунди от неговата енергия да получат и наистина споделят невероятни преживявания. Хора, които имат болести, лични проблеми, емоционални проблеми, преживяват, споделят невероятни облекчавания от тези неща”, разказва Константин Драгов от фондация „Изкуството да живееш”.

В понеделник в рубриката „Бъдете здрави” темата е посветена на дихателните упражнения и  медитациите, които ни носят мъдрост и здраве. Пред микрофона застават ученици на Свами Джотирмая и разказват как са се  научили да живеят с усмивка, въпреки всичко.