Ето и втората част със знаците, които ще ви покажат, че жената в леглото ви се преструва и не, никак не е доволна.

Посторгазмени знаци

Много е важно какво прави тя след предполагаемия оргазъм: измъква ли се от леглото бързо-бързо, за да се заеме с ежедневните си задължения? Или пък отива в банята, заключвайки вратата? Химическите процеси, които протичат в женското тяло по време на оргазъм се отразяват на погледа – жената е леко замаяна и е по-вероятно да иска да помързелува малко и да се наслади на умората си. Ако такова нещо не е налице, имате право да станете подозрителен.

Хипер чувствителност

Веднага след оргазъм клиторът на жената става изключително чувствителен, затова ако не спре непосредствено след фойерверките или ако поне не забави темпото, вероятно се преструва.

Малко думички

Ако се изразява с цели и съвсем разбираеми изречения по времето, в което се предполага, че получава оргазъм, тогава също не е много вероятно да е е искрена с вас. Всичко, което силно напомня на порното (твърде силно викане, ръмжене и т.н.) може да е знак, че момичето се преструва. Е, разбира се, трябва да се има предвид и темперамента й – има жени, които просто си реагират по този начин, дори и когато не играят ролята на „фаталната любовница”.

Попитай я

Преди всичко бъдете готови да чуете истината. След това имайте готовност да направите нещо по въпроса, в случай, че има проблем. Поговорете открито и без да се съдите/обиждате от това, което ще чуете. Ако тя се преструва, вероятно се срамува и няма да си признае. Затова пък вие можете да игнорирате този факт и да се концентрирате върху това как да я задоволите наистина. Не я оставяйте да ви заблуждава, поработете конструктивно върху сексуалния ви живот. Изследванията постоянно препотвърждават тезата, че двойките, които разговарят открито и честно за желанията си и за това как се чувстват, имат значително по-добър и задоволителен секс от другите.

Детектор на лъжата

Накарайте я да ви опише как усеща възбудата си и какво чувства, когато получава оргазъм. Използвайте популярните техники за разпознаване на лъжата – езика на тялото. Знаци, че човекът отсреща лъже, са ако например си докосва устата или гледа встрани, казват от ivillage.com. Естествено, няма 100% гаранция при подобни „тестове”, обаче ако я попитате дали получава оргазъм, когато правите секс, а тя извърне поглед и каже „Естествено, мило”, тогава… мм… помислете си.

Мъжкото его е доста крехко, затова е важно да го оставите настрана и да се изправите лице в лице с фактите. Ако любимата ви има постоянен проблем с получаването на оргазъм, най-малкото, което иска да чуе, са обвинения. По-вероятно е да има нужда от по-дълга любовна предигра, например или смяна на тактиката. Подобна ситуация може да е смущаваща и за двама ви, но не е като да е настъпил краят на света. Бъдете позитивни.