.
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как редовният секс ни кара да се чувстваме

Евгений Милов | преди 1 година
Quantum of Solace / Спектър на утехата (2008)
Даниел Крейг и Гема Артертън Снимка: Quantum of Solace / Спектър на утехата (2008)
Сякаш сме спечелили 100 000 лева!

Излишно е да се стресирате в офиса и да чакате повишение, за да се почувствате по-добре – приберете се вкъщи през обедната почивка и правете секс, защото редовното му практикуване носи толкова голямо усещане за щастие, колкото допълнителен годишен бонус към заплатата от 50 хил. долара.

Изследването е на учени от "University of Toronto" сред 335 двойки, които били анкетирани относно честотата на секс, която правят вкъщи, колко удовлетворени се чувстват от живота, както и колко често се целуват, гушкат и държат за ръце. 

Друг експеримент сред 106 швейцарски двойки сочи, че колкото по-редовен секс правят партньорите, толкова по-удовлетворени от живота се чувстват половин година по-късно.

Става дума за омагьосан кръг – редовният секс поддържа хармонията в двойката, като същевременно партньорите стават все по-склонни да правят секс.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?