Страстните целувки са изключително приятни, както за мъжете, така и за нас - дамите. Да, но понякога, водени от страстите си, забравяме за утрешния ден и... рискуваме следните от любовните ни игри да бъдат забелязани.

Ако сте попрекалили със забавленията, а не ви се иска личният ви живот да стане достояние за широката публика, приложете поне един от следващите лекове срещу ефекта на "вампирската целувка" или разговорно казано "смучка" .

Студена лъжица

Редуцирайте подуването с метална лъжица, която предварително сте изстудили за няколко минути в хладилника. Приложете този метод колкото се може по-скоро, за да попречите на кръвта да премине от съдовете към кожата.

Алое Вера

Третирайте засегнатото място с гел или крем от алое вера, който значително ще спомогне за бързото премахване на синката. За по-добри резултати нанасяйте на дебел слой два пъти дневно за около 10 минути.

Обелка от банан

Може и да ви звучи странно, но обелката от банан ще помогне за премахването на отока на засмуканата зона. Одрежете малко парче и дръжте върху засегнатото място в продължение на 20 минути.

Топъл компрес

Ако синката не е изчезнала до три дни, желателно е да наложите топъл компрес върху засегната кожа. Той ще помогне на по-бързата циркулация на кръвта и ще стимулира оздравяването.

Витамин K

Консумирайте броколи, къдраво зеле, спанак и кафяв ориз – те ще помогнат на тялото ви да се справи значително по-бързо със засегнатия участък и да ви отърве от досадните смучки.