Наближава 14 февруари и цялата истерия със сърчица, бонбони и цветя. Повечето необвързани предпочитат просто да „прескочат“ този ден в годината. Искат да избегнат въпроси от рода на „какво ще правиш на 14“. Безбройните щастливо влюбени двойки, които ще се разхождат и ще се целуват, не им действат вдъхновяващо. И сякаш всеки балон с формата на сърчице злобно ще нашепва: „А ти защо си сам/а?“

Ако и ти си от тези хора - без паника! Подготвили сме няколко свежи идеи, които да те накарат да чакаш 14 февруари с нетърпение:


1. Отиди на парти за необвързани
Не забравяй, че статусът „необвързан“ може да означава повече свобода и забавление. В София за пети пореден път се организира Sexy & Single Party, което събира над 200 необвързани, заредени с настроение и готови за хубава музика. Можеш да научиш повече на партито и за бързите срещи тук- speeddating3.com/party


2.Направи нещо, което обичаш
Всеки си има любимо нещичко, за което все не му остава време в забързаното ежедневие – хубава книга и чаша вино; да излезе с приятели от гимназията; да обнови музикалната си колекция и т.н. Отдели си два часа за твоята малка радост точно на Свети Валентин и ще си сред най-добре прекаралите празника.

3.Направи добро
Насочи обичта си към някого! Можеш да направиш хранилка за птици, да се включиш в кауза като доброволец (погледни timeheroes.org) или да напишеш благодарствена картичка на някой колега или партньор. Силно вярваме, че доброто се връща.

4.Започни нещо ново
Ако си мислил/а да започнеш да спортуваш, да танцуваш, да се образоваш или да отделяш повече време за себе си, насочи енергията на Св. Валентин в нещо полезно. Действай!

5.Игнорирай празника
Радвай се, че не си част от истерията „какво да си купим, къде да празнуваме“ и си следвай обичайната програма за четвъртък.

6.Празнувай Трифон Зарезан
Ти така си и плануваше, нали? Наздраве!