.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

5 урока за любовта от щастливите двойки

kafepauza.mk | преди 4 години
любов
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Какви са техните тайни за дълъг и щастлив брак?

Всички сме виждали онези възрастни двойки, които вървят по улиците и все още на почти преклонна възраст се държат за ръка, помагат си и показват любов ипризнателност един към друг. Сигурно се питате каква е тайната им и как толкова дълго време са издържали. Ето няколко съвета именно от такива щастливи двойки.

„Извинявай” е дума, която присъства в речника на старите двойки
Нека бъдем честни поне пред себе си. Всички правим грешки, защото безгрешен човек не съществува. Но по-важното е, че съществуват два типа хора – тези, които признават, че са сгрешили, и такива, които отричат до последно. Именно първите хора имат по-дълготрайни и пълноценни взаимоотношения с партньора си, защото осъзнават, че понякога е по-добре да преглътнат собствената си гордост от това „да бъдат винаги прави”. Тези хора знаят кога да кажат „извинявай” и често използват думата в своя речник. Вие от първите или вторите сте?

Една жена на 40 за любовта>>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?