Може People да направят колкото си искат класации за секси мъже, не сме против. Това, което ни притеснява е, че фокусът се измества. Нали няма човек, който си мисли, че жените са по-малко привлекателни?

Ако при мъжете е доста очевидно какво точно значи секси, то за жените това е въпрос стар, колкото света. Какво прави жените неустоими? Попитахме няколко мъже, които споделиха 5-те неща, които им правят най-много и добро впечатление у една жена.

Самочувствие – „Когато жената е сигурна в себе си и не издава комплексите си. Това я прави много привлекателна.” . Така че момичета, не се поддавайте на мисли за „кофти ден за косата ви” и никога не излизайте от вкъщи, преди да сте се почувствали страхотно в тялото си. Важно е да се чувствате добре в кожата си, пък дори и ако сте леко разрошени.

Очите – Въпреки, че всички живеем с мисълта, че други части от тялото са далеч по-забележими за силния пол, ще останете учудени да разберете, че очите са най-споменаваният отговор сред допитаните.

Приятна фигура – Буквално! Думи, като – слаба, пълна, висока, ниска не са сред употребените. Просто приятна. Друг е въпросът, че за един приятна е слаба и висока, докато за друг това значи закръглена и пищна. Важното е да попаднете на онзи тип мъж, който харесва фигура, точно като вашата.

Грижа за себе си – Дами, прекараното време в салона или пред огледалото в правене на грим, прическа и маникюр, абсолютно си заслужава. Оказва се, че мъжете забелязват тези неща. „Една жена може да изглежда жестока отдалече, но ако се приближи и дъхът й мирише на цигари, а лакът й е наполовина обелен, определено не би ни се харесало.”, споделят представителите на силния пол.

Облекло според фигурата – Мъжете рядко забелязват ако обувките ви са от миналия сезон или ако панталонът ви е чисто нов и от любимата ви марка. Те твърдят, че тези неща са маловажни. Това, което им прави добро впечатление или съответно лошо е , когато жената се облича подходящо за фигурата си. „Когато жените се обличат с дрехи, които са модерни, но не са за тяхното тяло, е много непривлекателно. За нас няма значение дрехата дали е модерна този сезон, има значение как стои върху конкретната жена.”, категорични са разпитаните.