Всяка жена понякога иска да се почувства като героиня от романтичен филм. Местата за среща с мъжа на сърцето са безброй и всяко крие своето очарование.

Je t’aime, Париж!
Париж е столицата на любовта. Не всеки има възможност за романтичен обяд на върха на Айфеловата кула, но всеки може да пренесе Париж в дома си. За да създадете романтична обстановка по френски, пуснете лирични шансони и закачете снимки с парижките забележителности по стените. Вечерята трябва да е гурме. Французите са известни с изискания си кулинарен вкус. Сложете си кокетна барета и не забравяйте подаръка и... френската целувка.  

Тихичко пред камината
Класическата романтична среща изключва ярка светлина и звън на телефони. Изключете ги и вие. Наслаждавайте се само на тишината, топлината на камината и чашата с вино. Зимните вечери са особено романтични.

На кино
Среща в киносалона може да звучи тривиално за някого, но всъщност това е място с много чувствена атмосфера. През лятото киното може да е под звзедите, а през зимата – на топло, с кутия пуканки в скута. Близостта на седалките предразполага към първа целувка. А страшната сцена във филма – да се сгушите един в друг.

С принца на бял кон
Много жени са сънували принца, който идва на бял кон, за да ги отведе в чудна приказна страна. И дори любимият ви да не е истински принц, разходката с кон със сигурност ще ви накара да се почувствате като в приказките. Нужно е само да откриете конна база и да наемете коне.

Пикник сред природата
Пикникът обикновено се свързва с хубаво, топло време и излежаване върху зелена полянка с цветя. Но никое от тези условия не е задължително. През зимата също може да бъдете сред природата, но под дървена беседка. Определете си среща в парка, близо до река или езеро. Вземете топло одеало,  бутилка вино и различни видове сирена. Наслаждавайте се на природата, защото тя е красива във всеки сезон. Ако топлите дрехи не са ви достатъчни, винаги може да разчитате на горещата прегръдка на любимия.