За много жени е физиологично невъзможно да се отпуснат по време на секс, защото умовете им са препълнени с различни мисли и очаквания. Всичко - от последния душ до нерешени проблеми на работното място, може да се върти в съзнанието на жената и така да й попречи да се отдаде на удоволствието от мъжкото присъствие.

1. Добре, добре, да точно тук! Мммм, това е хубаво...

2. Ох, днес следобед се поизпотих, дали не мириша...

3. Трябва да платя сметката за вода. Що не стана това с включването в автоматичните плащания миналата седмица... Оф, само проблеми.

4. Боже, нищо не усещам... Наистина ли му е толкова малък!

5. Трябва ли да му кажа, че вече е време да свършва? Ще закъснея за зъболекаря. Дали ще се обиди, ако аз свърша преди него и просто си тръгна.

6. Не искам да спира. Това е страхотно!

7. Дали и на него му харесва, колкото и на мен?

8. Господи, защо ми отнема толкова време да свърша.

9. О, да, точно това е G точката!

10. Тюх, как си изпуснах сериала снощи!

11. Как ли правят секс другите жени?

12. Защо не мога да спра да мисля и просто да се отпусна?

13. Надявам се, че скоро ще свърши...

14. О, да, аз съм близо!

15. Бях толкова близо до края. Мразя така да го изпускам. Защо се случва това?

16. Разочароващо!

17. Какво правя тук?

Снимка: iStock



Каква е истината:

Основните притеснения на жените, докато правят секс, са свързани с начина, по който изглеждат, и с възможността да не получат оргазъм. Това са част от преградите, които трябва да прескочат по време на секс, защото с тях възпрепятстват сексуалната си реализация.



Ето някои съвети как да промените това:

1. Не мислете за оргазма.
Премахнете кулминацията като маркер на успешния секс. Нищо не спира оргазма така, както мисълта за него. Забелязали ли сте понякога, че колкото повече искате да стигнете до върха, толкова по-далеч сте от него? Това е така, защото женският оргазъм не се случва под натиск или ограничения. Следващият път, когато правите секс, направете облог със себе си да не мислите за оргазма. Да видим кой ще спечели.

2. Поискайте малка промяна.
Много жени не се осмеляват да пожелаят нищо в секса, защото се чувстват неудобно или се притесняват, че ще наранят чувствата на партньора ни. Започнете с нещо малко. Една проста промяна може да увеличи драстично удоволствието ви. Ако искате нещо конкретно, споделете го с партньора си. Може би дори след години брак, той не е знаел за тази ви идея.

3. Отпуснете се и просто усетете тялото си.
Ако нещо не ви харесва, просто спрете да го правите. Ще спестите много емоции и енергия. Вложете ги в нещо, на което да се наслаждавате напълно. Не симулирайте удоволствие. Не го правете само с цел да накарате другия да се чувства добре и да си мисли, че се справя перфектно. Отпуснете се. Почувствайте се като парче масло, което се топи в леглото. Какво ще стане, ако не се опитате да насилвате нещата, а просто се отдадете на сексуалните усещания в собственото си тяло?