.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Прибрах се вкъщи и ги открих голи с мъжа на сестра ми

| преди 1 година
развод
Снимка: iStock
По какви причини хората се развеждат

Каква е причината за раздяла между двама човека, които до вчера са си казвали "Обичам те"? Едно кратко проучване какво се случи, за да се стигне до развод. Ето какво споделят жени, разделили се със съпрузите си, при това съвсем откровено:

7 истински истории за изневяраСедем души споделят как са разбрали, че половинката им тъче на два стана


"Той не беше религиозен, когато се срещнахме. Десет години по-късно обаче ми каза, че ще ида в Ада, ако вярвам, че са съществували динозаври". 

"Той никога не пожела да си намери работа. Веднъж отдели 2 часа и попълни всички документи за някаква позиция, а след това да ги натъпка в жабката на колата и не ги подаде. Това беше последната капка" 

"Прибрах се вкъщи и ги открих голи с мъжа на сестра ми."

"Един ден просто се върнах и намерих къщата празна - нямаше мебели, храната, дрехи, а и съпругът ми липсваше. А, да, беше изпразнена и банковата ми сметка. "

"Той отлетя за Тексас, за да прекара ваканцията с мъж, с когото се срещнала в света на Warcraft."

"Често звънеше в работата си и казваше, че е болен. След това прекарваше деня в леглото или да играеше компютърни игри. "

"Когато не е имало храна вкъщи, той е отказвал да отиде до магазина, защото това е само моя работа. Веднъж имах силни болки в апендикса. Попитах дали може да се справи с вечерята. Почти ми налетя на бой. Реших, че не ми е нужен в живота."

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?