Мислите си, че е адски трудно да организирате коледната фотосесия на двете си деца, защото трябва да ги облечете в подходящи дрехи, да преодолеете тръшкането, докато се замъкнете четиричленно семейство до определената за целта локация, да успокоите децата, за да може да излезнат що годе приемливи и привидно щастливи лица на фотосите. Но почакайте и ще разберете, че организацията винаги може да бъде и по-сложна.

Бриана и Джордан Дрискел се сдобиват с петзнаци през май 2017 г., след години в опити да имат деца. Това са Зои, Ашър, Дакота, Гавин и Холин.

 „През годините получавах много коледни картички от приятели и семейството, на които се виждат техните деца, и това беше тежко за мен, защото винаги съм искала да бъда майка и имах много проблеми със зачеването“, споделя Бриана след фотосесията.

„Така че най-накрая и аз съм майка и мога да изпратя нашите семейни коледни снимки с моите деца на тях.“

„Не мога да повярвам колко добре излезнаха на снимките и колкото добре се справиха децата, докато бяхме в студиото. Наистина впечатляващо е – да направиш, така че всичките пет бебета да излезнат добре – невероятно“, добавя още майката.

„Още една сесия на петзнаците Дрискел и още веднъж ме изненадаха с това колко добре се справиха. Много усмивки и никакви сълзи“ – това пък споделя фотографката, която е заснела фотосесията.

Сигурни сме, че семейство Дрискел ще бъде повече от щастливо, когато разпраща коледните си картички тази година!