Чудесна новина за всички малки почитатели на популярното анимационно филмче Маша и Мечока – във вестникарските павилиони вече може да се открие пилотен брой на списание с обичаните герои. Издава го Егмонт, а цената му е 2,90 лв. Из страниците на пъстрото издание децата ги очакват много весели истории, занимателни задачки, страници за оцветяване, страхотен плакат и две красиви картички. Научете повече...

Историите
В първия разказ в гората е настъпила адска жега и на Маша й хрумват куп щури идеи, с които да разхлади обитателите. А във втората история двамата с Мечока тръгват да събират дърва. Маша настоява да се водят от компас и това ги поставя в най-различни забавни ситуации.

Занимателните страници
С помощта на Маша и Мечока децата ще оцветяват странички, ще се упражняват да броят и ще решават весели загадки. Ще научат и рецепта за страхотно и лесно шоколадово лакомство. Чудесно, нали?

Новият конкурс
За всички фенове на Маша и Мечока: спечелете комплект от книгите „Истории за Маша и Мечока” и „Залепи и оцвети”! Отговорете на въпроса: „Какво най-много ви допада в анимационния филм „Маша и Мечока” – героите, отделни епизоди или нещо друго?” в коментар под поста. В играта участвате само с един отговор до 29 август 2014 година. Имената на 2 късметлии ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук. Успех!