Ако у дома имате малък футболен запалянко, то специалното издание „Гоооол!” на „Егмонт България” е тъкмо за него. То ще може да се открие по местата за продажба на вестници и списания от 30 юни и със сигурност ще зарадва почитателите на най-популярния спорт на Стария континент.



Изданието не само ще им разкрие тайните на Европейския шампионат, но и ще ги подготви за големия финал. От 34-те разноцветни страници, които ще ги срещнат с Доналд Дък, Чичо Скрудж и останалите любими герои на „Дисни”, читателите ще научат най-различни любопитни спортни факти и ще се запознаят с новите приятели на Хюи, Дюи и Луи.



Очаква ги и невероятно футболно приключение с Малките патета – някой се опитва да саботира Европейската купа и само те могат да му попречат. Както и плакат с таблица с резултатите от мачовете, уникална футболна карта на Европа, куп загадки, които ще тестват спортните им познания, и много, много забавления. Разбира се, не може да пропуснем и специалния подарък – футболна игра за истински фенове.