Дългоочакваната дъщеричка за семейство Бекъм е вече факт. Тя се роди на 10 юли в 7.55 сутринта. Тежи цели 3 килограма и 450 грама, и вече си има име – Харпър Севън. Новороденото е четвърто дете за Виктория и Дейвид, които до момента се радват на трима сина – Бруклин, Ромео и Круз, съобщава БГНЕС.

"Дейвид и Виктория Бекъм имат удоволствието да съобщят за раждането на дъщеря си", съобщи техният говорител. "Щастлива и в добро здраве, тя се роди в болница Синайските кедри в Лос Анджелес и тежи 3,45 кг. Бруклин, Ромео и Крузи се радват на появата на малката си сестричка", добави той.

Изборът на име на малката принцеса не е продиктуван от конкретна причина, обяснява щастливият баща. Добавили Севън към името, защото юли е седмият месец от годината, а и Харпър се родила около 7 часа сутринта.

Другата щастлива майка е Кейт Хъдсън. Актрисата, която вече има седемгодишен син Райдър от брака си с Крис Робинсън, роди здраво момче в нощта на 9 юли, съобщи неин представител пред сп. "Ю Ес Уийкли".

Кейт Хъдсън

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

Момчето е първото дете на Кейт от фронтмена на Мюз Мат Белами и двойката е много щастлива след раждането му. 32-годишната Кейт неотдавна разкри, че няма търпение да види бебето си, защото иска да разбере пола му.

"Много съм развълнувана. Не бързам, не съм нервна, много съм развълнувана, че ще имам още едно бебе, цялото ми семейство е много щастливо и нямаме търпение", сподели неотдавна актрисата.

Честити и здрави да са рожбите им!