Продължава от Част 1

08.10.2013- Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и на управителя на деня Марс. От една страна, ако се роди само на този ден, е орисано на кармична разплата и на трудности, породени от нея. От друга страна, Марс му помага да е борбено и да гони устремно целите си. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за планово раждане или раждане със секцио.

09.10.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и на управителя на деня Меркурий. Ще бъде целеустремено, инатливо и борбено, ще говори омайно, ще се стреми към промени, но не бива да допуска разпиляване. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера.

10.10.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и на управителя на деня Юпитер, но въпреки че стремежът към хармония и стабилност е засилен, то трудно ще се примирява с неправдите в живота си. Съдбовният му път изисква да гради с труда си професионална кариера и да твори само положителна карма.

11.10.2013 - Детето, родено в този ден е подвластно на Везни и на управителя на деня Венера, управител и на знака, но и на влиянието на Луната в Козирог. От една страна ще бъде неустоимо чаровно и любвеобилно, от друга - устремено към професионалната си реализация. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си, прекалената си чувствителност и да приема градивната критика.

12.10.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и на управителя на деня Сатурн. Ще бъде общително, но Сатурн ще го предпазва от неподходящи контакти, защото ще се замисля повече и ще ги преценява правилно. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля добре действията си, за което също ще помогне Сатурн.

13.10.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и на управителя на деня Слънцето. Ако само е избрало да се роди в този ден, то е орисано на кармична разплата, която ще е причина за трудностите в живота му, за да изчисти грешките, които е допускало в миналите си прераждания. Влиянието на Слънцето и на Луната му във Водолей ще са негова подкрепа, за да жъне успехи. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си. Денят не е подходящ избор за планово раждане или раждане със секцио.

14.10.2013 - Детето, родено в този ден е подвластно на Везни и на управителя на деня Луната. Енергичността, дарена му от вибрацията в деня на раждане, ще бъде притъпена до полезната степен от влиянието на Луната. Ще е устремено към промени и пътувания, склонно към разпиляване и захващане с много неща наведнъж. Научете го да е целенасочено. Съдбовният му път е причина да е общително.