Деликатните неща обикновено изискват деликатен подход. За прането на сутиени това означава да прекараме известно, неопределено време в банята – да ги накиснем, да внимаваме да не е гореща водата, внимателно да подберем праха за пране, да им сложим омекотител, да се отнасяме внимателно към всеки един от тях, ако искаме след като изсъхнат да са здрави, без изскочили банели и раздърпани конци.

А ако случайно ни домързи да направим упражнението и сложим деликатното бельо направо в пералнята, рискуваме да се разделим с любимите си сутиени.

За щастие откритията и технологиите не спират да се развиват и да изненадват нас жените. Още с появата си на пазара, топката за пране на сутиени  в пералня (наречена още магическа) зарадва милиони жени по целия свят. И то с пълно основание.

Защо да си купуваме топка за пране на сутиени (не, това не е реклама на определена марка, а истинско женско задоволство!):

  • Ще забравите за прането на ръка
  • Най-после ще се отървете от досадното изваждане или чупене на банелите
  • Чашките на сутиена се запазват непокътнати – не се прегъват нито навън, нито навътре
  • Освен за сутиени може да използвате и за бански костюми с твърда чашка
  • Може да сe използва при транспортиране на бельото в куфар

топка за пране на сутиени в пералня

Снимка: lovemybubbles.com

    Какво представлява топката за пране на сутиени?

    Дизайнът и формата на повечето топки е сходен – във формата на сфера с дупки, през които водата и перилните препарати преминават без проблем. В първата сфера има още една - тя е предназначена да придържа чашките на сутиена от вътрешната страна, така че той да няма никакви шансове да се деформира.

    Ако все още не сте направили историческата покупка - време е!