.
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Мързелив, но ефективен начин да почистим микровълновата фурна

LadyZone.bg | преди 2 години
2111051165.jpg
Годишното пролетно почистване има своите приятни и не толкова забавни моменти, когато трябва да се заемем с онези части от дома, които далеч не са лесни за чистене.

Като микровълновата фурна, която е наш верен приятел в кухнята. Да, използваме я всеки ден, но забравяме, че и тя се нуждае от освежаване. 

Сега е моментът да навием ръкави, да сложим гумените ръкавици и като истински феи на чистотата да направим чудеса с бялата техника. 

#Какво ни е необходимо

В малка стъклена купа сипете една ч.ч. оцет и една ч.ч. топла вода. 

#Какво да направим след това 

Слагаме купата в микровълновата фурна и я пускаме на максимален режим в продължение на 15 минути. Ако се опасявате, че купата ви не е достатъчно издръжлива, опитайте с 5 мин. 

#"Биийп!" Извадете купата от микровълновата фурна и с мокра кърпа избършете мръсотията, наслоила се вътре. Благодарение на оцета натрупалата се мазнина се разгражда като с магия и е лесна за премахване. 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?