.
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

2 супер безполезни декорации на великденски яйца

| преди 1 година
яйца
Снимка: iStock
Да бъдем внимателни с украсата за празника

Докато издирваме най-добрите идеи за великденските яйца, няма как да не попаднем и на истински разочарования. Стремежът за оригиналност понякога минава всякакви граници и се превръща в кич, а сътвореното, вместо да е красиво, става безполезно и дори опасно. Такива са и тези два случая. 

Яйца, декорирани във вафлена фунийка с шоколадов сироп

яйца
Снимка: Pinterest.comИзглеждат красиво и почти ти се иска да близнеш този сладолед. Но каква е целта на тази декорация и как се използва това яйце!? Щедро обляна с шоколадов сос черупка, гарнирана с плод и поставена върху фунийка. А после?

Облицовка с габърчета

яйца
Снимка: Pinterest.comЗа направата на това яйце първо трябва да отстраните острата част на габърчето. Следващата стъпка е да го залепите за черупката, предполагаме с горещ силикон или лепило. За да получите полуметално яйце, което не само не блести с особени естетически качества, но и ще бъде трудно да счупите. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?