Случвало ли ви се е да станете свидетел на следната весела и много забавна картинка в хранителен магазин – лелката на опашката пред вас е готова с покупките и остава да плати. С премерени и внимателни движения, оглеждайки се тя си бърка в сутиена и изважда няколко мокри банкноти. Плаща и прибира рестото на същото място.

За да не ви се случва нещо подобно, тъй като несъмнено живеем в ерата на високите технологии и практичните решения, американски студенти изобретиха сутиен с джобчета, в който можете да пъхате пари, кредитни карти, mp3 плейъри, ключове, телефони и други вещи, които искате да скриете от любопитни погледи и ръце.

Освен практичен, сутиенът е и доста секси – дантелен, решен в черно и леопардово. Негови създатели са Mariah Gentry и Kyle Bartlow – студенти в университета във Вашингтон. До идеята достигнали след проучване сред група свои състуденки. За да могат да предлагат иновативния продукт, двамата създали фирма със седалище в Сиатъл, а цената му съвсем не е космическа – 20 долара. Наименованието на сутиена е The JoeyBra – по името на бебе кенгуру, което израснало в торбата на майка си.

Вижте и видеото, което показва колко лесно е използването на сутиена.