Плетивата са сърцето и уютът на гардероба през зимния сезон. Много хора обаче се страхуват, че плетените дрехи не са модерни и в тях ще изглеждат смешно. Плетивата обаче са любими на дизайнери като VERSACE, VALENTINO и STELLA MCCARTNEY. Е, гледате ли на тях вече с друго око?

Дизайнерски трикотаж, плетка около парче плат или дебел вълнен пуловер - трактовката на плетиво е доста обширна. 

Шотландски трикотаж
В шотландските погранични градове, като Harwick, се придържат плътно към традицията на плетените дрехи.  Chanel много добре се възползват от това богатство. От марката купуват една от най-добрите, стари мелници в Шотландия и така се ражда Barrie - изделия за дамски трикотаж къща и текстилна фабрика, които произвеждат едни от най-висококачествените плетива в света. 

Кашмирен пуловер - класика

Acne Studios са поели отговорност да променят образа на тази класика. Ако в миналото това е била дреха, достъпна само за шепа хора, заради лукса си, то днес влиза в гардероба на почти всяка жена. Burberry правят стилни сезонни пуловери от кашмир и големи меки одеяла. Valentino се заиграват с голите гърбове на дълги кашмирени жилетки, или ги карат да висят на една страна. 

Разгледайте галерията с най-актуални модели плетива и начина те да се носят тази зима, така че да изглеждате красиво, елегантно и актуално