Искаш да се обличаш като Риана – разчупено, фънки и винаги различно? Съвсем скоро феновете на певицата ще имат възможност да направят и това.

В понеделник, 16 юли, барбадоската изпълнителка обяви в официалния си сайт, че ще пуска своя колекция дрехи заедно с британската марка Ривър Айлънд (River Island). Колекцията се очаква да излезе на пазара за сезон пролет 2013.

“Искам да бъда дизайнер на собствена линия дрехи. Семейната модна фирма Ривър Айлънд е перфектният партньор за мен да си сътрудничим. Намирам Лондон наистина вдъхновяващ. Надявам се заедно да сътворим нещо наистина специално.” Това споделя Риана с всички свои почитатели в официалната си интернет страница.


От своя страна Ривър Айлън подчертават, че са големи фенове на стила и музиката на 24-годишната певица и се чувстват поласкани от предложението да работят заедно.

Това съвсем не е първата изява на певицата като дизайнер. По-рано тази година излезе втората модна рожба на Риана в колаборация с италианската модна къща Армани. Преди това младата изпълнителка беше рекламно лице на марката.

Чакаме с нетърпение новите модни вдъхновения от Риана!