Както винаги в началото на новата година, модните критици спретнаха една класация за най-зле облечените през изминалите 12 месеца звезди.

И макар, че според много от тях скандалната Лейди ГаГа е пример за "какво да не правим", друга известна дама спечели в съревнованието.

Кортни Лав избира "много странни дрехи", което явно е достатъчно, за да бъде начело на класацията, изготвена от испанското издание на списание "Elle" и цитирана от БГНЕС.

Елън Помпео от "Анатомията на Грей" не успя да "очарова никого" със стила си през изминалата година, затова и нейното име стои в предните редици на модния срам.

Певицата Кристина Агилера присъства, заради появата на червения килим с много неподходящата за нея асиметрична рокля на Versace.

Дженифър Лопес пък се оказа скучна в избора си на тоалети и критиците я призовават да изхвърли от гардероба си безинтересните рокли.

В списъка е и Каролина Куркова, която въпреки перфектните си форми, показала лош вкус със съчетаването на бяла рокля с жълти обувки.

Класацията приключва с Кели Озбърн, която неумело избра черна пола на червени точки.

Е, както се казва, всичко е субективно, но в крайна сметка кой да има право на мнение по модните въпроси, ако не критиците?