Може би някои от вас все още си спомнят сребърните медальони във формата на сърца, на които пише "Best Friends” и които се разделят на две, за да могат членовете на една двойка "Най-добри приятели" да покажат на целия свят, че си имат другар в радост и болка (Парис Хилтън, не си само ти!).

Е, в ерата на технологиите и Facebook тези сърчица вече са старомодни. Вече има "гривни на приятелството", които можете да създадете сами онлайн и след това да подарите на най-близките си хора.

Сайтът Wearshare призовава да "носим и споделяме” най-добрите си приятели.

Как става това? От сайта на "приятелските гривни” ще ви препратят към Facebook приложение и за да продължите, трябва да влезете в профила си в социалната мрежа (ако не сте логнати автоматично нон-стоп).

Отивате на "Design", където ще откриете собствените си албуми със снимки. Харесвате си някоя, хващате я за ушите и я поставяте на избрано от вас място върху виртуалната гривна, която виждате в най-горната част на страницата. Когато гривната ви е готова, натискате "Finish” и в зависимост от това дали искате да я поръчате или запазите, следвате съответните инструкции.

Цената на две гривни е 7 долара, но истината е, че можете да споделяте "гривните на приятелството” с повече от един най-добър приятел, което веднага бие по функционалност ограничаващите "Best Friends” сърца.

Освен това, въпреки че гривните се водят за приятели, нищо не ви пречи да си направите дизайн с пейзажи или любимите ви музикални изпълнители.

Дори и да не можете да си позволите да поръчате гривните, можете да си поиграете докато ги създавате и след това просто да ги споделите с вашите хора във Facebook.