елизабет тейлът
Елизабет Тейлър
е една от най-красивите актриси за всички времена. До последния ден от живота си тя предизвикваше възхищението на кинокритиците за актьорския си талант и завистта на жените за външния си вид.

Оказва се, че красотата на легендарната актриса наистина е уникална. Тя притежава нещо, което малко жени имат – дистихиаз и виолетово в ириса.



Актрисата се родила с два реда мигли


Това е генетична аномалия, която в медицинските среди се нарича дистихиаз. На кастинга на филма „Ласи се завръща у дома”, първия в който Тейлър участва, продуцентите били изненадани, че се е появило момиче с изключително голямо количество туш на миглите. Дори я помолили да изтрие малко от нанесената козметика, за да преценят как изглежда без грим.

В биографичната книга за актрисата авторът Ранди Тараборели разказва, че когато Лиз се родила, родителите й били много изплашени от виолетовия цвят на очите й. Веднага я завели при лекар. За щастие, попаднали на добър специалист, който ги успокоил и им обяснил, че цветът на очите на малкото момиченце е резултат на мутация, но няма нищо страшно и опасно за здравето.


анджелина джолиИзвестният гримьор Брет Фридман, обслужващ много от знаменитостите, разкрива тайната на запазената марка красота на Анджелина Джоли – нейните изкусително плътни устни.

Тайната се нарича – неон

Анджелина използва специален продукт, който създава ефект на неонова светлина. Нанася го с найлонова плоска четчица. И при нея тази техника определено действа.

 

джейн фондаДжейн Фонда пък има не една, а цели три тайни, а именно

добри гени, много пари и секс

Пластичните операции са си доста скъпо разкрасяване, затова на Фонда са й нужни много пари, за да поддържа красотата си. Единственото, което ги предхожда в класацията, са добрите гени. Джейн признава, че и на 73 години продължава да е сексуално активна. А когато жената се чувства желана, това веднага се отразява и на лицето й.