Какво можем да очакваме от спортист на неговата сватба? Най-логичното – след официалната част от събитието да замени високите токове с удобни маратонки, с които ще може да се забавлява до сутринта. Точно на това заложи тенис звездата Серина Уилямс.

В тесен семеен и приятелски кръг тя и Алексис Оханян сключиха брак миналия вторник в Ню Орлианс. И като всяка булка Серина не пропусна да облече дълга принцеска рокля в бяло, дело на Alexander McQueen, както и бижута на стойност 3.5 милиона долара.

След снимките за семейните албуми, първия танц и всички придружаващи първата част от церемонията официалности, тенис звездата обу... маратонки.

 

Маратонките обаче не са какви да е, а специално изработени за събитието и нея Nike-ове, инкрустирани със сребърни и златни кристали.

Мишел е жената, която изработила специалния чифт спортни обувки. Получила задачата точно преди сватбата и споделя, че не е спала, за да ги създаде в целия им блясък – за по-малко от 24 часа.

Към бляскавия чифт обувки Серина добави по-къса рокля с дантела, пера и без ръкави, която, разбира се, отново е на известна марка – Versace. За нея дизайнерката на модната къща Донатела Версаче заявява, че отнела 1500 часа, за да бъде ушита.