Дали заради неумолимо наближаващия ден на любовта или просто, защото сме щастливи хора, нежните емоции са споходили голяма част от нас.

Това разбрахме с радост от анкетата на LadyZone.bg, посветена на силните чувства – оказва се, че МНОГО влюбени са цели 42,53% от гласувалите. 16,42 проявяват чувство за хумор или просто са по-зрели (и по-малко романтични) с отговора – "Отдавна бях, сега съм семейна(ен)."

В очакване да срещнат мъжа на мечтите си са 14,43%, на които ние пожелаваме скорошни разтърсващи сърцето събития и любовни подаръци. Като заговорихме за подаръци – 8,88% от читателите ни признават, че са влюбени, но искат и „материално” (вероятно не само в смисъл – скъпо, ами реално съществуващо в пространството) доказателство за чувствата на половинката си. Ние не бихме отказали и някое чудесно бижу или ново бельо, но както знаем – сантименталните подаръци също се помнят дълго време. Ето и предложение от нас специално за всички онези, които искат да направят нещо оригинално за любимите си.

Но да се върнем на анкетата. Несигурни в емоционалния си статус са 8,75% от вас. От какво зависи даването на категоричен отговор на въпроса дали те са влюбени или не, това не знаем, но желаем бързо разрешаване на тази така приятно изнервяща дилема.

Кариерист(к)ите пък са доста малко – само 2,85% от гласувалите. Те нямат време за любов, но както знаем тя не пита срамежливо дали бихме се съгласили да й разчистим място в графика си, ами направо влита и ни отнася. Накъде - никога не знаем, но то затова е и толкова интересно.

5,25% са напълно категорични – любовта е глупост и не заслужава внимание. Дали това е вследствие на временно разочарование или е истинска житейска позиция - също не сме наясно, но нещата бързо се променят, така че – кой знае какво им предстои.

Веднага след любовта, идва ред и на понякога предхождащия я флирт. Казваме понякога, защото както става ясно от анкетата – флиртът си е просто нормална част от общуването между половете и не е задължително да развива взаимоотношенията в някаква посока. Затова -  съвсем откровено и без притеснения - почти половината от гласувалите (цели 47,14) отговарят: „Флиртувам си. Какво лошо има в това?”. Нищо, разбира се, и ние обичаме флиртовете. С това твърдение обаче вероятно не биха се съгласили 21,86% от вас, които са отговорили с обяснение в любов към половинките си и смятат, че флиртът е недопустим, когато си обвързан.

13,68% пък нямат навика да омайват сладури от противоположния пол, освен ако някоя и друга чашка, пълна с алкохолна течност, не ги освободи от всякакви задръжки. Изкушенията могат да се превъзмогнат само ако им се отдадем, казват по-умни от нас хора. Не знаем дали е така, но не пречи да опитаме.

Горното изречение пък вероятно е мото на 9,81%, които флиртуват сутрин, обед и вечер, защото много добре го умеят. Поздравления, всеки талант заслужава уважение, дори и обществото да е малко разделено и залитащо по разни морализаторски схващания.

5, 5% пък са много заети и нямат време за закачки в почивките, защото такива нямат. Пожелаваме им скоро да си отдъхнат малко и да намерят време за разпускане с невинно пърхане на мигли и забавни разговори с леко неприличен подтекст.

Що се отнася до модните тенденции, изглежда много от вас (похвално) не са склонни да яхват фешън вълните, ако противоречат на схващанията им за красота. 24,18% от гласувалите няма да се гримират в черно тази пролет, защото не обичат силния грим. Затова пък 22,25% от вас (включително и ние) ще се отдадем на целодневни грешни страсти и любовна история с черните сенки, пък дори и да е фрапантно. 31,88% са мъдри и в златната среда – модната тенденция в грима е удачна, но само вечер, смятат те. Дамите, които не се гримират са 9,8%.

Спортът през зимата изглежда не е въпрос на терзания за 34,09% от гласувалите в анкетата, защото те по принцип не спортуват. Предполагаме, че това е защото се чувстват добре в телата си, което е чудесно. 23,55% пък са поразредили ходенията във фитнеса/залата за тренировки, но все пак се стараят да не го карат съвсем през просото, за разлика от 22,86%, които са все така дисциплинирани, както и по всяко друго време. Поздравления за което!

13,3% никак не обичат студа и когато температурите станат минусови, искат само да лежат на топличко и да си похапват. Маниаците на тема фитнес пък са 4, 24% от вас, за които няма сила, която да ги спре от любимото занимание.

Отново ви благодарим за гласовете и коментарите.

Сега пък искаме да разберем какво мислите по няколко любопитни за нас въпроса. Знаем, че кърменето е най-добрата храна за пеленачетата и е прекрасно начало на най-хубавата любовна история в живота на жената – тази към детето й. Но все пак – За или против кърменето на обществени места сте?

В този смисъл (традиции срещу освободеното мислене) се питаме – Вярвате ли в брака? И дали модата да се купуват био продукти е част и от вашите схващания и начин на живот? Накрая – нещо малко и за разпускане - Колко често посещавате фризьора?

Очакваме с нетърпение отговорите ви.