.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

В интернет има котка

Евгений Милов | преди 42 седмици
котка
Снимка: iStock
Този сайт предлага непрекъснато мъркане на котка

След като съществува компютърна мишка, въпрос на време беше в интернет да се появи и котка, която да напомня за присъствието си с непрекъснато мъркане.

Ако котешкото мъркане ви действа като медитация, но сте далече от домашния любимец, просто отворете сайта Purrli, където единственото, което ще чувате за фон, е мъркането на котка.

котка
Снимка: iStock

Саунд проектът на французина Стефан Пижон дори позволява да настройвате според собствения си вкус честотата, тембъра, силата, отдалечеността и други важни параметри на мъркането.

Макар и куриозна, идеята на звуковия инженер може да помогне на много стопани на котки да си пускат мъркането, докато работят и са далече от своите домашните любимци. Един вид успокояваща терапия срещу стреса в офиса, нали така?

 

A post shared by purrlipurrs (@purrlipurrs) on

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?