След като сватбата беше отложена няколко пъти тази година, последните новини около актрисата и годеникът й Джъстин Теру са, че местят датата за края на годината, и по-точно за декември. Основната причина си остават натоварените графици и на двамата. Мълвата, че са разделени не се потвърди, защото на снимки от последните дни Джен носи годежния си пръстен.



След въпроса кога, важен за двойката се оказва и къде. Основното желание на 44-годишната актриса е тържеството да се състои в Лос Анджелис, докато Джъстин настоявал това да се случи на източното крайбрежие, където се намират повече от неговите приятели и роднини, и където е предложил брак на любимата си, заявява източник на MailOnline, близък до Теру.

Оказа се, че двойката е постигнала съгласие и по този въпрос. Разбира се, Дженифър и нейните желания са надделели, така че, ако сватба изобщо има, то тя ще се състои на западното крайбрежие.



Последният въпрос, по който все още няма постигнато единомислие, е къде ще живеят двамата след сватбата. 41-годишният режисьор иска родният Ню Йорк, докато Дженифър се чувства у дома си в Лос Анджелис. Като че ли обаче везните отново се накланят на запад, защото двойката тъкмо завърши ремонта и реновирането на своя дом в Бел Еър, който се оценява на 21 млн. долара.