Изглежда семейството на Роналдо расте със скоростта на светлината и съвсем скоро португалският футболист ще бъде баща на 4 деца. Какво по-хубаво от това? Може би споделените кадри от семейните моменти, от които струи щастие и разбирателство. А те в последно време не са никак малко – в неговия Инстаграм и този на приятелката му откриваме куп симпатични и сладки снимки.

На последния фотос, който Роналдо сподели с феновете си, той тренира усилено. Освен невъобразимо добрата му форма, която женската част от офиса забеляза от самолета София-Лондон, се вижда, че до него са двамата му сина – 7-годишният Кристиано Джуниър и малкият Матео, който е само на няколко месеца.

„Уча моите двама сина как талантът, работата и отдадеността са единственият начин да станеш номер 1.“

Последната приятелка на португалския футболен ас Джорджина Родригес, която е бременна с четвъртото му дете, пък споделя още по-умилителни кадри от живота на вече 5-членното семейство, а скоро и 6-членно.

Очевидно Джорджина се разбира много добре с децата на Роналдо и ги възприема напълно макар да не са нейни.

Най-големият син на 4-кратния носител на Златната топка се роди през 2010 г. и неговата майка все още е пълна енигма. През лятото на 2017 година пък обяви, че е станал баща на близнаците Ева и Матео чрез сурогатна майка. Малко след това потвърди слуховете за бременността на своята настояща приятелка.