За честването на ежегодния американски Ден на загиналите във войните, Кейти Пери организира лятно парти с най-добрите си приятели. Сред гостите беше и рок звездата и носител на Грами - Джон Мейър. Два месеца след последната им (втора подред) раздяла, в последния понеделник от месец май (27.05), който бележи старта на летните ваканции в САЩ, 35-годишният музикант се озова на барбекюто в чисто новата къща на певицата, в хълмовете на Холивуд.

Дали тази среща ще доведе до нова връзка между бившите, само времето може да покаже. Свидетел на събитието обаче споделя с US Weekly: „Изглежда, че са се събрали отново. Или поне са в процес на събиране. Държаха се доста закачливо и очевидно се забавляваха. Винаги я е имало химията между тях.”

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Между другото Джон Мейър винаги си е падал по популярните момичета. В списъка му със звездни бивши половинки попадат някои от най-сексапилните дами в шоубизнеса: Дженифър Лав Хюит, Джесика Симпсън, Дженифър Анистън, Тейлър Суифт.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Всъщност връзката на Кейти и Джон започва в началото на лятото през 2012 г., когато Кейти вече е финализирала развода си с английския комедиант Ръсел Бранд. Това обаче приключва още през август. После двойката отново се събира през септември и този път интимните им отношения продължават 6 месеца – до средата на март.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Може би забелязвате, че любовчиите всеки път поставят нов рекорд, така че никога не се знае дали следващия път няма да изкарат до живот.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Въпросът е: какво всъщност иска Кейти Пери?

Само ден по-рано поп певицата беше забелязана на сватбената репетиция на нейни приятели в Санта Барбара, придружена от не кой да е, а самия Робърт Патинсън, който пък съвсем скоро се раздели с екранната си половинка от „Здрач” - Кристен Стюарт.

Очевидци на събитието твърдят, че не са забелязали индикации за флирт между двамата или каквото и да е ухажване. Може би част от причините за равнодушието на Патинсън към привлекателна жена като Кейти се крие в твърденията на близките му:

„Роб никога не се е чувствал толкова свободен. През годините Кристен определено стана зависима от него, а сега не спира да му звъни, а той се опитва да избяга далеч от миналото си“.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


В крайна сметка и известните са хора. И на тях не им е лесно да се справят с личния си живот.