На премиерата на най-новия филм на Адам Броуди – „Някои момичета“ “Some girl(s)”, която се състоя на 26 юни в Лос Анджелис, той за пръв път пристъпи към камерите под ръка с Лейтън Мийстър.

Двойката, която е заедно от края на януари, чак сега се осмели да посети публично мероприятие и по всичко личи, че 33-годишният Адам и със 7 години по-младата от него Лейтън, не се притесняваха да се държат за ръце пред гости и медии на събитието.

На премиерата на “Some girl(s)”, 26 юни 2013г.,
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Звездата от сериала „Клюкарката“ (“Gossip girl”) беше облечена в светла и прохладна рокля в два тона на синьото, чанта в бебешко розово и дискретни сандали. Този аутфит в съчетание с прическа от свободни къдрици около лицето подчертаваха перфектния тен на актрисата.

Красавецът, придобил известност с друг тийнейджърски сериал - „Кварталът на богатите“ (“Orange County”) се беше спрял на семпла риза на ситно райе и панталон, отново в синята гама. 

Близки и преди да бъдат заедно, септември 2012г.,
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Преди официалната им поява, папараците се сдобиват с доказателство за връзката на тийн идолите след арт изложба, която двамата посещават през февруари, а по-късно и по време на пътуването им до Банкок. Въпреки че никой от тях не е коментирал взаимоотношенията им, в интервю за списание Lucky, Лейтън признава, че има романтична връзка в живота си: „Аз обичам любовта. Това е най-интригуващата и всеобщо приета емоция, а има толкова различни форми: обич към семейството, към приятелите. Аз се влюбвам във всички постоянно.“

Лейтън и Адам за пръв път се срещат на снимачната площадка за трагикомедията „Портокалите“ през 2011 г., а скоро ще си партнират отново на екран в планираната комедийна кино лента “Life Partners”.