Снимка по бикини, на която гордо показва стриите по тялото си – това публикува фитнес инструкторката Шърни Кейзър в своя Instagram профил.

Съпругата и майка на шест деца разкрива, че заради наличието на стрии по тялото си, е считала тренирането за безсмилено. „Защо да имам страхотно тяло, ако не мога да сложа бикини?”, запита Кейзър под снимката си.

Австралийката променя мнението си, след като съпругът й споделя колко красиви всъщност са нейните стрии.

 „Един ден дочух съпруга ми да обяснява на приятелите си, че смята стриите за красиви, защото те са знак, че си жена. Те са резултат от голямата любов, която една майка има, за да създаде живот. До тогава аз се бях мразила, поради причината поради, която той ме обича. Тялото ми не беше разрушено или отвратително, а беше преобразено в такова на самоотвержна майка, а белезите бяха символ на този преход. Погледнах стриите и почуствах гордост и любов - обичта на съпруга и на децата ми. Всяко едно от тях е било отгледано и живяло зад тези белези за девет месеца” – споделя тя.

Кейзър обяснява как ,след като е променила мирогледа спрямо тялото си, е започнала да се грижи повече за себе си и да води здравословен начин на живот.

„Променяйки само начина, по който гледах на себе си - с любов и самочувствие, вместо с омраза, намерих лесна мотивация да поддържам тялото си. Само с малкото промяна в нагласата, магията се случи и аз получих тялото, за което винаги съм мечтала!