Светът е затаил дъх и очаква да види малката Норт Уест, която проплака за първи път на 15 юни 2013 г. Мама Ким и татко Кание все още крият бебето и не искат да го показват. Дори риалити звездата използва положението, за да изпита колко верни са й всъщност най-добрите приятели. В тази връзка Ким изпратила 6 фалшиви снимки на бебета на 6 приятели, като две от снимките веднага били предложени за продажба на TMZ.com.

Снимки на двете фалшиви бебета, Снимка: Splash/Guliver Photos



Последните новини около малката и предстоящото й представяне във висшето общество, са че Ким Кардашиян планира да продаде първата снимка на Норт Уест.

Преди дни се появиха и ексклузивни снимки на Ким, която се наслаждава на слънцето по бански дни преди да роди, Снимка: Splash/Guliver Photos

Цената е 2 млн. долара, предложена от списание, за което не се споменава кое е. Хубавата новина е, че мама Ким възнамерява да дари парите за благотворителност.

Ким дни преди да роди, Снимка: Splash/Guliver Photos



Новините са лоши за майката на риалити звездата, която планираше да стартира ударно своето шоу, първата серия, на което се очаква да се излъчи на 15 юли, именно с малката, която всички очакват да видят.

Снимка: Splash/Guliver Photos



Първата снимка на 32-годишната звезда след раждането, се появи в събота във фейсбук профила на сестра й Кло. На фотоса Ким си почива в сладка следобедна дрямка заедно с боксера на съпруга на Кло – Ламар Одом.

Снимка от фейсбук профила на сестрата на Ким - Кло, Снимка: Facebook