Всеки е чувал за страхотните фигури, с които се гордеят французойките. В случай че ви се иска да им подражавате, но не сте съвсем сигурни как – прочетете следващите няколко съвета, които старателно подбрахме именно за вас.

  1. Яжте натурални продукти

Френската кино-легенда Катрин Деньов споделя, че никога не е била на диета. Поддържала страхотната си фигура единствено с пресни и натурални продукти.

  1. Отделяйте времеза кулинарията 

Снимка: Pinterest.com

"Mangez bien, riez souvent, aimez beaucoup" е френска поговорка, която буквално преведена гласи: "Хранете се добре, смейте се често, обичайте често". Забележете, че казват "хранете се добре", а не "живейте добре". Опитайте да намират достатъчно време за всяко хранене и му отделяйте нужното внимание.

  1. Качеството е винаги на първо място 

За французите качествената храна е добра храна. Популярната в средите на френската кулинария Рейчъл Ку споделя, че дори и с ограничен бюджет е успявала да хапне качествена храна, която да отговаря на всичките ѝ критерии.

  1. Хапвайте често

Снимка: Pinterest.com

Вероятно най-голямата тайна на французите са редовните храненения. Запомнете – една французойка никога не би пропуснала обяда само защото има прекалено много ангажименти. Тя би си поръчала салата и основно, понякога дори десерт, всичко това придружено с хубава чаша вино. Звучи добре, не мислите ли?