87-годишният Хю винаги е бил заобиколен от безброй куклени блондинки, но се е вричал само три пъти пред олтара – веднъж за 10 и втори път за 21 години, а за последната си изгора – 27-годишната Кристъл Харис, се жени през декември 2012 г.



Хефнър, който направи състояние на гърба на голотата на съвременните живи барбита, очевидно е решил този път да облагодетелства любимата си такава. Зашеметяващото имение на стойност 5 млн.долара е разположено върху 550 квадратни метра в хълмовете на Холивуд. Тази площ включва четири спални, пет бани, кухня, огромен басейн и невероятна гледка към Sunset strip - улицата, на която се намират бутици, ресторанти и нощни клубове на върха на развлекателната индустрия в квартала. Улицата е известна също с масив от огромни, цветни билбордове и е разработена като свърталище за рок звезди и артисти.

Луксозната къща има също вградена спа част, домашно кино, зала за игри и впечатляваща с размера си стъклена стена, която дели хола от градината.

Всъщност двойката няма намерение да се мести от имението Плейбой и за момента отдава новата си собственост под наем, но медийният магнат включил името на Кристъл в нотариалния акт, за да може тя да остане там, в случай, че той почине. Вероятно това е компенсацията й, затова че не присъства в завещанието му. Но това не ни изненадва, имайки предвид скандала, който Харис предизвика през 2011г., когато заряза Хю сам пред олтара.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Каквото и да му е струвала обаче тази сцена, явно Кристъл до последно остава неговата „любимка”, както той сам я нарича години наред, още преди да се оженят. Явно сега той просто е решил да подплати думите си, освен с обета си, с тухли и хоросан.