Откакто изгря на екрана преди вече не малко години, Хали Бери неизменно е на едно от челните места в класациите за най-секси жена и най-добро тяло. Всеки ще се съгласи, че природата се е престарала, когато я е създавала – наред с красота и перфектна фигура, първата тъмнокожа носителка на Оскар за главна женска роля е и безкрайно талантлива.

Ако сте гледали „Балът на чудовището” и „Парола: Риба Меч”, знаете, че Хали няма проблем с това да покаже всичко от себе си на екрана. Буквално. Но какво се случва, когато камерата е изключена? Оказва се, че шоколадовата красавица  не бърза да се облече.

„Наистина ми харесва ми да съм гола”, сподели 44-годишната актриса в шоуто на нейната колежка Елън ДеДженерис. Тя разказа още, че не е от онзи тип жени, които чистят из къщи както ги е майка родила, но призна, че понякога би могла да бъде видяна в Евин костюм у дома. И наблегна през смях на „понякога”.

Но има една роля, в която няма да й се налага да се съблича – тази на Опра Уинфри. Оказва се, че слуховете за филм-портрет на най-популярната и богата телевизионна водеща в света с Бери в главната роля са неверни. Хали каза, че няма представа от къде е тръгнала тази клюка.

„Няма да играя Опра. Дори й се обадих по телефона и я попитах: „Опра, ще те превъплъщавам ли на екрана? Просто ми кажи, ако е така, защото явно са забравили да ме уведомят”, отново с ослепителната си усмивка на уста разказа актрисата. Разбира се, тя не пропусна да уточни, че с удоволствие би влязла в тази роля, но няма никаква идея кой и защо разпространява тази грешна информация.

Ние бихме се радвали отново да видим Хали във филм. Скоро. Без значение дали е за Опра или не.